Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure
Brošure
16. oktober 2008

Se vam zdi, da za poslovanje pri banki plačujete previsoko provizijo? Mislite, da za kredit pri vaši banki plačujete previsoke obresti? Vam banka za vaš denar izplačuje prenizke obresti? Ko potrošniki razmišljajo o zamenjavi banke, večina pomisli na dolgotrajne birokratske zaplete in težave pri prenosu poslovanja z ene na drugo banko. Ob tem pa prehitro pozabijo na ugodnosti in prihranke, ki bi jih pridobili z zamenjavo. Prihranki so seveda še mnogo večji, če pri drugi banki najamete ugodnejši kredit, ali pa dobite boljšo ponudbo za varčevanje in naložbe. Kakšen je torej postopek zamenjave banke? 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA