Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zavarovanje in pravice pacientov

Ste že bili deležni nujne medicinske pomoči v drugi državi, članici EU? Ste se morda odpravili na zdravljenje v tujino zaradi krajših čakalnih dob ali nižjih cen storitve? Morda o zdravstvenem posegu v tujini šele razmišljate in iščete prve informacije?

Organizacija za zastopanje potrošnikov pri standardizaciji ANEC (katere člani smo tudi mi), je objavila anketo, s katero bi radi izvedeli več o pogledu na potrošnikov na čezmejno zdravljenje v drugi državi članici EU.

Radi bi izvedeli več o izkušnjah, ki ste jih imeli pri koriščenju zdravstvenih uslug v tujini. Tudi, če teh izkušenj (še) nimate, pa bi nam radi sporočili svoje mnenje, ali pa zdravljenje v tujini šele načrtujete, vas vabimo k izpolnitvi ankete.

Anketa je anonimna in poteka hkrati v sedmih državah članicah EU in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Zbrane odgovore bomo uporabili pri lobiranju za zviševanje standardov in omogočanju lažjega dostopa do čezmejnih zdravstvenih storitev v EU.

Anketa vam bo vzela 10 minut vašega časa. Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo.

Izpolnite anketo

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA