Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Očala na recept
Očala na recept
01. september 2014

Očala si lahko izberete pri enem od optikov, ki imajo z ZZZS sklenjeno pogodbo za dobavljanje pripomočkov za vid, na kar potrošnike opozori tudi posebna nalepka v optiki. Takih dobaviteljev je v Sloveniji več kot 200, seznam vseh pa lahko najdete na našem spletnem mestu.

POZOR! Z naročilnico ZZZS niste dolžni naročiti očal v optiki, v katero bi vas morda napotil zdravnik oftalmolog. V praksi se namreč kar pogosto zgodi, da vas napoti v optiko, kjer opravlja okulistične preglede. Oftalmolog vam mora naročilnico izročiti, vi pa si lahko sami izberete, kje boste naročili očala. Z naročilom ne odlašajte preveč, saj velja naročilnica le 30 dni.

Preverite seznam optikov, ki imajo sklenjeno pogodbo z ZZZS
OE Celje OE Koper  OE Kranj  OE Krško OE Ljubljana
OE Maribor OE Murska Sobota OE Nova Gorica OE Novo Mesto OE Ravne na Koroškem

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA