Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Očala na recept
Očala na recept
06. maj 2014

Potrošniki za pridobitev očal na recept potrebujejo veljavno naročilnico za očala na recept, ki jo zavarovane osebe lahko dobijo pri enem izmed oftalmologov v javni zdravstveni mreži.

Potrošniki za pridobitev očal na recept potrebujejo veljavno naročilnico za očala na recept, ki jo zavarovane osebe lahko dobijo pri enem izmed oftalmologov v javni zdravstveni mreži. Čakalne dobe so različne, zato potrošnikom na ZPS svetujemo, da jih predhodno preverijo na spletni strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Vendar brez naročilnice, ki jo izda oftalmolog, potrošniki - zavarovane osebe pravice do očal na recept ne bodo mogli uveljavljati.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA