Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

19. december 2017

Za zdravo kožo je zelo pomembno, da ličila, ki jih uporabljamo, redno in temeljito odstranjujemo. Odstranjevalec ličil je zato nepogrešljiv kozmetični pripomoček. Dobra novica s tokratnega testa je, da so dobri izdelki na voljo tako ljubiteljicam prestižnejših blagovnih znamk kot tudi tistim, ki ne želijo seči pregloboko v žep.

Bobbi Brown Eye Make-up Remover
Clinique Rinse-off Eye Make-up Solvent
dm Balea Augen Make-up entferner
Garnier Clean&Fresh Augen Make-up Entferner
Lavera Trend sensitiv Eye Make-up Remover
Nivea Gentle Eye Make-up Remover
Vichy Pureté Thermale Soothing Eye Make-up Remover


Vse izdelke smo kupili v trgovini kot običajni potrošniki. Proizvajalci oz. trgovci za izbor niso vedeli in nanj niso imeli vpliva. Preizkusili smo jih v neodvisnih akreditiranih laboratorijih. Naši kriteriji so običajno ostrejši od golega preverjanja standarda in varnosti, saj obravnavamo tudi uporabnost izdelka, okoljevarstvo in ostale vidike, pomembne pri vsakdanji uporabi. Objava rezultatov testa je dovoljena le v medijih potrošniških organizacij, kjer niso objavljena oglasna sporočila.

Skupna ocena je sestavljena iz preizkusov

Kozmetične lastnosti (60 %)
Uporaba (15 %)
Vpliv na veznico (10 %)
Embalaža (5 %)
Mikrobiološka kakovost (0 %)
Označevanje in navedbe (10 %)Ko boste opravili nakup, boste dobili elektronsko sporočilo z aktivacijskim geslom, ki bo veljavno eno leto in s katerim si boste lahko ogledali rezultate izbranega testa na naši spletni strani.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

3,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več