Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Energija
Energija
19. december 2017

Pripravili smo posebno izdajo revije ZPStest, namenjeno energiji. Račun za energijo je namreč mogoče zmanjšati tudi na številne druge načine, ne le z zamenjavo dobavitelja. V publikaciji vam predstavljamo, kaj vse lahko storite: zakaj se splača preveriti in morda zamenjati glavno varovalko, kako izbrati varčne sijalke, kako brati informacije na energijski nalepki in na kakšen način vam te informacije koristijo pri izbiranju gospodinjskega aparata. Ker deklarirane vrednosti porabe energije navajajo proizvajalci, so navedene številke in razredi zelo dobra usmeritev pri izbiri izdelka, na dejansko porabo energije pa se je mogoče zanesti podobno kot pri navedbah porabe goriva, ki jih navajajo proizvajalci avtomobilov.

S primerjalnim testom klimatskih naprav vam ne posredujemo zgolj informacij, katera naprava je zmagala na testu in zakaj velja razmisliti, ali je zmagovalna naprava res toliko boljša, kolikor je dražja. 

Revijo si lahko brezplačno naložite v aplikaciji ZPStest.

Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
appstore gp

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA