Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Energija
Energija
14. februar 2014

ZPS je pripravila konkretne predloge sprememb Energetskega zakona glede energetskih izkaznic. Predloge je pretekli petek poslala vsem poslanskim skupinam, v tem tednu tudi članom odbora DZ za infrastrukturo in prostor.

Včerajšnji sestanek ZPS na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor je omogočil vzpostavitev dialoga glede izvedbenih predpisov energetskega zakona. Ti predpisi namreč določajo "izvajanje v praksi", zato bo to tudi temelj prihodnjih pogovorov, ki naj bi se po zagotovilih na včerajšnjem sestanku na MzIP nadaljevali prihodnji teden.

Oddajte svoj glas in podpišite peticijo ->

Dopolnitev informacije, 7. 3. 2014
Danes do 11. ure nas je podprlo že več kot 6500 posameznikov. Hvala!

 

O dogajanjih vas bomo prek naše spletne strani in naših računov na družbenih omrežjih Facebook in Twitter, redno obveščali.

Hvala vsem potrošnikom za podporo!

Preberite tudi:

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA