Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije

Praznovali smo 25. letnico delovanja Zveze potrošnikov Slovenije. Zaključili smo s prvim skupinskim nakupom energije v Sloveniji pod sloganom `Zamenjaj in Prihrani´. V je dobavitelja energije zamenjalo več kot 12 tisoč gospodinjstev oziroma je bilo sklenjenih več kot 14 tisoč pogodb, saj so v nekaterih gospodinjstvih zamenjali tako dobavitelja elektrike kot zemeljskega plina. Potrošniki so v okviru Zamenjaj in prihrani prihranili skoraj 1 milijon evrov.

Nadaljevali smo s kampanjo na temo oderuških kreditov. Telekomunikacijske operaterje smo pozvali, naj prenehajo zaračunavati nekatere administrativne stroške, pri drugih pa naj znižajo ceno na raven dejanskih stroškov. Podprlo nas je skoraj 7000 potrošnikov. Aktivni smo bili tudi ob izbruhu afere VW. Več 1000 potrošnikov se je naročilo na posebne VW e-novice, da bi bili redno in pravočasno obveščeni o razpletu afere. Našo spletno stran je obiskalo več kot 850.000 posameznih obiskovalcev. Prelistajte!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA