Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Zveza potrošnikov Slovenije

Pravno obvestilo, pogoji uporabe naše spletne strani.

© Zveza potrošnikov Slovenije, vse pravice pridržane
Kakršnokoli reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem ali predelovanje vsebine spletnih strani Zveze potrošnikov Slovenije je dovoljeno le z izrecnim dovoljenjem Zveze potrošnikov Slovenije. Povzemanje vsebine spletnih strani brez navajanja vira ni dovoljeno.

Prav tako ni dovoljeno reproduciranje, distribuiranje, dajanje na voljo javnosti, dajanje v najem, predelovanje ali kakršnakoli druga uporaba znaka Zveze potrošnikov Slovenije brez izrecnega dovoljenja Zveze potrošnikov Slovenije.

Varstvo osebnih podatkov
Zveza potrošnikov Slovenije varuje osebne podatke uporabnikov njenih spletnih strani in jih uporablja skladno z obstoječo zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Zbranih podatkov brez izrecnega dovoljenja uporabnika Zveza potrošnikov Slovenije ne bo posredovala tretjim osebam.

Izjava o garanciji za podatke, objavljene na spletne strani
Zveza potrošnikov Slovenije ne daje nikakršnih jamstev glede tolmačenja objavljenih podatkov in vsebin na spletnih straneh s strani tretjih oseb in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, do katerih lahko pride pri pripravi podatkov in vsebin za spletno stran.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA