Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije

Spletno stran www.zps.si je obiskalo več kot 810.000 obiskovalcev, na strani jim je na razpolago prek 3.000 vsebin. Najbolj brani primerjalni potrošniški testi na spletu so bili test tabličnih računalnikov, test izdelkov za zaščito pred soncem in test lesnih peletov.

Pripravili smo mobilno aplikacijo Potrošnikov SOS za mobilnike in tablice z operacijskim sistemom Android, iOS in Windows.

V letu 2013 smo nadaljevali akcijo "Za šolo brez oglasov" in dosegli pomemben premik v določenih šolah, ki so na vhodna vrata obesili jasen napis "Oglaševanje v prostorih šole ni dovoljeno".

V reviji VIP smo objavili 34 testov izdelkov in storitev, 10 testov smo izvedli v Sloveniji. ZPS svetovalni telefon je v letu 2013 deloval 10 ur tedensko, pomagali smo 3.000 članom ZPS. Prelistajte letno poročilo!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA