Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Zveza potrošnikov Slovenije

Ob letošnjem okroglem jubileju delovanja Zveze potrošnikov Slovenije smo pripravili posebno poročilo. V njem smo zajeli vse naše pomembnejše aktivnosti, uspehe in zanimivosti, ki so nas spremljale zadnjih 20 let. Le-teh je bilo kar veliko in težko smo izbrali le nekaj najvidnejših.


Predsednica ZPS Breda Kutin je v uvodu poročila razmišljala, kako je bilo ob ustanovitvi ZPS leta 1990. Veliko stvari se je v tem času spremenilo, vendar vrednote in poslanstvo ZPS ostajajo enake. Še vedno ostajamo na strani potrošnikov, smo njihov glas.

Naše aktivnosti smo predstavili skozi šest ključnih področij, na katerih delujemo: informiranje, svetovanje, testiranje, izobraževanje, zastopanje in mednarodno delovanje. Ob zaključku poročila smo se dotaknili tudi naših želja in ambicij za prihodnost, kjer si želimo predvsem konkretnejše sistemske podpore, ki bi nam omogočila stabilnejše pogoje dela.

Kajti želja, idej in ciljev imamo še veliko in že danes smo pripravljeni na nove izzive sodobnega potrošnika. Veseli smo bili tudi vseh pohval s strani domačih in tujih javnih osebnosti ter naših članov, ki so pohvalili naše delo.

Če vas zanima še več o naših preteklih dosežkih, preberite naše 20-letno poročilo "20 let na strani potrošnikov".

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA