Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni institut za potrošniške raziskave

Izvedli smo 46 primerjalnih testov, od tega 38 mednarodnih in 8 testov, izvedenih v Sloveniji. Najbolj bran primerjalni potrošniški test na spletu je bil test sesalnikov. Test pralnih strojev je vseskozi med najbolj branimi vsebinami, letos pa je ponovno med petimi najbolj popularnimi.

Naročniki na revijo ZPStest so prejeli 12 številk revije ZPStest, ki so izšle v desetih zvezkih. V letu 2017 smo tako pripravili skupaj 352 strani koristnega branja.

Potrošniki so lahko na policah našli 24 novih izdelkov oz. storitev, označenih z znakom ZPStest.

V okviru projekt CLEAR 2.0 smo pripravili brošuro Klimatske naprave - Kaj je dobro vedeti?

Pripravili smo 10 prilog Osebne finance. Vse prispevke iz finančne priloge Osebne finance objavimo tudi na spletnem mestu www.zps.si vsi članki s področja bančnih storitev so vsem obiskovalcem brezplačno dostopni.

Na našem spletnem mestu smo v zadnjem letu objavili 40 člankov o finančnih temah, ki si jih je ogledalo 80.000 posameznih obiskovalcev.

V okviru izvajanja javne službe »izvajanja primerjalnih ocenjevanj blaga in storitev” sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo«, smo izvedli 10 primerjalnih ocenjevanj. Rezultati so prosto dostopni na spletni strani programa www.potrošnikovZOOM.si.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA