Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni institut za potrošniške raziskave

Prelistajte letno poročilo Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave.

Izvedli smo 46 potrošniških primerjalnih testov. Od tega je bilo 5 testov izvedenih v Sloveniji (polvisoki pohodniški čevlji, volnene nogavice in rokavice za alpsko smučanje v okviru ICRT testiranja ter test zamrznjenih ribjih palčk in test toasta iz bele in polnozrnate moke kot samostojna testa).

Naročniki na revijo ZPStest so prejeli 12 številk revije ZPStest, ki so izšle v desetih zvezkih oz. na 352 straneh, ki so potrošnikom ponudile obilo koristnega branja.

V okviru izvajanja javne službe `Izvajanja primerjalnih ocenjevanj blaga in storitev´, ki gasofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, smo izvedli 6 primerjalnih ocenjevanj. Rezultati so prosto dostopni na spletni strani www.potrošnikovZOOM.si. Preberite več!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA