Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni institut za potrošniške raziskave

Izvedli smo 38 potrošniških testov, od tega je bilo 6 testov izvedenih v Sloveniji (tunina v oljčnem olju, sirni namazi, predpakirane hrenovke, sir mocarela, obroki `brez glutena´ v gostinskih obratih, lesni peleti) in 32 mednarodnih testov izdelkov in storitev. Najbolj brani primerjalni potrošniški testi na spletu so bili test tabličnih računalnikov, test plenic, test sredstev, za pranje barvastega perila, test tunine v oljčnem olju in test lesnih peletov.

V letu 2015 smo z ICRT oz. podskupino NTG (Nordic Testing Group) izvedli 3 teste (detergenti za barvasto perilo, suha hrana za odrasle mačke in gumijasti škornji), od tega 2 v slovenskih laboratorijih, kar je vsekakor priznanje tako za ZPS kot tudi za slovenske laboratorije. Naročniki na revijo ZPStest so prejeli 12 številk revije ZPStest, ki so izšle v desetih zvezkih oz. na 352 straneh, ki so potrošnikom ponudile obilo koristnega branja. Prelistajte!

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA