Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave

Izvedli smo 39 potrošniških primerjalnih testov. Od tega je bilo 9 testov izvedenih v Sloveniji (zamrznjene pice margerita, bolonjske omake, pomarančni sokovi, zamrznjeni krompirček, detergenti za barvasto perilo, oblačila za tek, lesni peleti, alkalne baterije AA, klicni centri ponudnikov plina) in 30 mednarodnih testov izdelkov in storitev.

Med najbolj brane teste na spletni strani se je uvrstil test tabličnih računalnikov, ki si ga je ogledalo več kot 23.000 potrošnikov, sledita test mobilnikov in test lesnih peletov, ki ga pripravljamo skupaj z Gozdarskim inštitutom Slovenije. Prelistajte in preverite, kaj vse smo v letu 2014 naredili.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA