Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni institut za potrošniške raziskave

Izvedli smo 34 potrošniških primerjalnih testov in 5 mini testov. Od tega je bilo 10 testov izvedenih v Sloveniji (maslo, mešano mleto meso, navadni tekoči jogurti, lesni peleti, izdelki za prenapetostno zaščito, alternativna pralna sredstva, tekaške jakne, funkcionalne nogavice za tek, ženske hlačne nogavice, klicni centri dobaviteljev električne energije) in 24 mednarodnih testov izdelkov in storitev.

Naročniki na revijo VIP so prejeli 12 številk revije VIP, ki so izšle v desetih zvezkih oz. na 388 straneh, ki so potrošnikom ponudile obilo koristnega branja. Potrošniki so lahko na policah našli 23 novih izdelkov oz. storitev, označenih z znakom VIP Test. Pripravili smo 6 posebnih finančnih prilog s področja bančnih storitev na 29 straneh.

Prispevke iz Finančne priloge si je na spletni strani www.zps.si ogledalo skoraj 60.000 ogledov. Najbolj bran članek je bil na temo depozitov "Primerjava bank pri vezavi denarja se vedno bolj splača." Prelistajte letno poročilo in podrobneje spoznajte naše delo v lanskem letu!

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA