Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Mednarodni institut za potrošniške raziskave

Izvedli smo 38 potrošniških primerjalnih testov in 7 mini testov. Od tega je bilo 9 domačih testov (paštete iz piščančjega in kokošjega mesa, topljeni trikotni siri, margarine za peko, vitaminsko-mineralna prehranska dopolnila, probiotična prehranska dopolnila, fotoknjige, pralne kroglice, nicer dicer plus, sončna očala) in 36 mednarodnih testov izdelkov in storitev.

Najbolj brana primerjalna potrošniška testa na spletu sta bila test izdelkov za zaščito pred soncem in test vitaminsko-mineralnih prehranskih dopolnil. Med primerjalniki pa so si potrošniki najpogosteje ogledali Primerjalnik tabličnih računalnikov, Primerjalnik mobilnikov in Primerjalnik pomivalnih strojev.

Izvedli smo mednarodni test pralnih kroglic, pri katerem je MIPOR prvič sodeloval kot vodilna organizacija. Naročniki na revijo VIP so prejeli 12 številk revije VIP, ki so izšle v desetih zvezkih oz. na 492 straneh, ki so potrošnikom ponudile obilo koristnega branja.

Potrošniki so lahko na policah našli 13 novih izdelkov oz. storitev, označenih z znakom VIP Test. Pripravili smo 4 posebne finančne priloge s področja bančnih storitev na 34 straneh. Najbolj bran je bil prispevek na temo kako iskati in se pogajati za ugoden potrošniški kredit.

Vas zanima še več? Prelistajte!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA