Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
04. avgust 2020

Izdelki za razkuževanje rok so se v zadnjih mesecih zaradi pojava novega koronavirusa, ki povzroča bolezen COVID-19, znašli v marsikateri nakupovalni košari. Cene so visoke, označevanje izdelkov pa ne vedno najbolj jasno in razumljivo.

Na našem testu smo preverili vsebnost količine alkohola v razkužilih za katera je na embalaži navedeno, da je aktivna učinkovina alkohol. Na test smo poslali petnajst razkužil, ki jih lahko kupite v trgovinah, drogerijah in na bencinskih črpalkah. Lahko navedbam proizvajalcev zaupamo? Kako izbrati ustrezen izdelek? Na kaj biti pozoren pri nakupu?

Vse to in še več v obsežnem testu razkužil!

Test razkužil smo izvedli v okviru aktivnosti ob 30. obletnici delovanja. Test smo na ZPS financirali sami, iz lastnih sredstev, katerih pomemben del predstavljajo članarine potrošnikov - članov ZPS.

Rezultati testa so na voljo tudi vsem potrošnikom. Če niste član ZPS, vpišite  svoj e-naslov in  potrdite Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava osebnih podatkov(*)
Prosimo, podajte soglasje.

S privolitvijo za prejemanje sporočil se strinjate, da vam predstavimo članske ugodnosti ZPS in omogočimo brezplačen dostop do vsebin, ki so sicer plačljive (testi, članki …).. Če tega ne želite, lahko do vsebine dostopate z nakupom na naši spletni strani.
E-pošta (*)
Nepravilen vnos

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA