Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
27. december 2019

Člani Zveze potrošnikov Slovenije imate v okviru letne članarine na voljo veliko ugodnosti – neomejen dostop do vseh vsebin na spletnem portalu www.zps.si, dostop do vseh rezultatov testiranj in spletnih primerjalnikov, 12 številk revije ZPStest, pravno svetovanje, svetovanje o kakovosti in varnosti gospodinjskih aparatov, a vsako leto z anketo ugotovimo, da jih le redki izkoristite v polni meri.

Lani ste nam zaupali, da so spletni primerjalniki testiranih izdelkov ena od ugodnosti, ki so vam najpomembnejše in jih poleg rezultatov drugih testov najpogosteje iščete na našem portalu, zato se trudimo, da objavimo čim več tovrstnih vsebin. V reviji smo letos objavili 60 testov, ker pa imajo tiskani mediji svoje (prostorske) omejitve, hkrati na trg prihajajo vedno novi izdelki, vam spletni primerjalniki omogočajo primerjavo aktualnih podatkov. Te namreč redno osvežujemo z rezultati zadnjih testiranj, saj vključujejo skupine izdelkov, ki jih potrošniške organizacije redno testiramo.

Neomejen dostop do vsebin le s članskim geslom
Člansko geslo vam zagotavlja neomejen dostop do rezultatov testiranj in spletnih primerjalnikov ter vseh vsebin na portalu www.zps.si. Če ste geslo izgubili ali pozabili, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Trenutno je na voljo že 36 primerjalnikov, saj vsako leto dodamo nekaj novih. Z njimi lahko preverite lastnosti vseh testiranih izdelkov, posebej so izpostavljeni tisti, ki so naprodaj v Sloveniji. Da bo izbira še lažja, lahko med seboj hkrati primerjate do pet izbranih izdelkov.

Novi primerjalniki

spletni primerjalniki pokoncni baterijski sesalniki spletni primerjalniki vgradne pecice spletni primerjalniki vgradne aplikacije za navigacijo
Pokončni baterijski sesalniki
117 testiranih izdelkov
30 na voljo v Sloveniji
Vgradne pečice
89 testiranih izdelkov
24 na voljo v Sloveniji
Aplikacije za navigacijo
88 testiranih izdelkov
74 na voljo v Sloveniji

Najbolj obiskani

spletni primerjalniki pralni stroji spletni primerjalniki susilniki spletni primerjalniki talni sesalniki
Pralni stroji
399 testiranih izdelkov
19 na voljo v Sloveniji
Sušilniki
357 testiranih izdelkov
28 na voljo v Sloveniji
Talni sesalniki
706 testiranih izdelkov
111 na voljo v Sloveniji
spletni primerjalniki vgradni pomivalni stroji spletni primerjalniki kombinirani hladilniki spletni primerjalniki klimatske naprave
Vgradni pomivalni stroji
622 testiranih izdelkov
103 na voljo v Sloveniji
Kombinirani hladilniki
403 testirani izdelki
54 na voljo v Sloveniji
Klimatske naprave
135 testiranih izdelkov
44 na voljo v Sloveniji
spletni primerjalniki televizorji spletni primerjalniki mobilni telefoni spletni primerjalniki tiskalniki
Televizorji
482 testiranih izdelkov
172 na voljo v Sloveniji
Mobilni telefoni
197 testiranih izdelkov
80 na voljo v Sloveniji
Tiskalniki
137 testiranih izdelkov
45 na voljo v Sloveniji

Pred nakupom različnih izdelkov preverite še informacije na naši spletni strani, ki je eden redkih neodvisnih virov informacij za potrošnike o kakovosti izdelkov in storitev ter o pravicah potrošnikov. Poleg rezultatov primerjalnih testov boste na spletnem portalu www.zps.si našli obilo konkretnih nasvetov za potrošnike, rezultate tržnih pregledov in pravne nasvete, ki vam bodo pomagali pri uveljavljanju potrošniških pravic.

revija na tabilici ali telefonu2Revija na tablici ali pametnem telefonu
Revijo ZPStest lahko prebirate tudi v aplikaciji za pametne telefone in tablične računalnike. Na ta način lahko do informacij dostopate kjerkoli in kadarkoli, če imate pri sebi pametni telefon, lahko rezultate zadnjih testov preverite kar v trgovini. V aplikaciji je na voljo vsaj 10 zadnjih številk revije in tudi posebnih publikacij.

Revija je v mobilni aplikaciji na voljo članom ZPS, ne glede na izbrani članski paket, naročnikom revije ZSPtest in vsem potrošnikom, ki bi želeli v aplikaciji kupiti posamezen izvod revije. Sledenje je sicer omogočeno le za uporabnike Applovih naprav. Aplikacijo lahko z enim uporabniškim imenom hkrati uporabljate na treh različnih napravah.

Vstop v aplikacijo ZPStest

  1.  V trgovini Google Play ali iTunes poiščite aplikacijo in jo prenesite na svojo pametno napravo – telefon ali tablico.
  2. V aplikacijo se prijavite s svojim elektronskim naslovom (ali uporabniškim imenom) in geslom, ki ste ga prejeli oziroma določili ob včlanitvi v ZPS ali ob sklenitvi naročnine na revijo ZPStest.
  3. Brezplačna aplikacija ZPStest na tablici ali telefonu
    appstore gp

Avtorica: Simona Šantl

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA