Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
17. oktober 2019

Obiščite nas na sejmu Narava-zdravje, ki bo potekal od srede, 23. oktobra, do sobote, 26. oktobra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Obiščete nas lahko na kar treh stojnicah: Potrošnikov ZOOM, Clear 2.0 in na stojnici za člane ZPS. Na prvih dveh stojnicah vam bodo naši promotorji predstavili številne koristne informacije – od rezultatov primerjalnih ocenjevanj in tržnih pregledov do koristnih nasvetov za učinkovito in trajnostno rabo energije, na članski stojnici pa boste izvedeli vse o članskih ugodnostih.
V sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem smo za člane ZPS pripravili še posebno ugodnost – popust na ceno vstopnice. S kuponom je cena vstopnice 5,00 €.

S klikom na spodnjo povezavo si prenesite kupon s popustom, izpolnite podatke in ga natisnite ter predložite na blagajni Gospodarskega razstavišča.

KUPON S POPUSTOM za nakup vstopnice za obisk sejma NARAVA-ZDRAVJE 2019

Veselimo se vašega obiska!

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA