Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Aktualno
Aktualno
19. september 2019

ZVEZA POTROŠNIKOV SLOVENIJE Išče novega sodelavca (M/Ž)! PRovca po duši, ki mu je delo na različnih področjih izziv.

Če si:

  • komunikativen, natančen in odgovoren,
  • želiš dinamičnega dela in ti klasičen delovnik `od 7 do 15´ ne diši,
  • si z angleščino na `ti´,
  • ti priprava besedil in člankov nista tuja,
  • si proaktiven, kreativen in elokventen,
  • ti družabna omrežja predstavljajo učinkovito komunikacijsko orodje in ne zgolj zabavo,
  • spremljaš dogajanja in trende na področju potrošniških pravic ter si želiš dodatnega izobraževanja,
  • se želiš dokazati in se odlično znajdeš tako v ekipi kot pri samostojnih nalogah,

potem iščemo prav tebe.

Zakaj? Na Zvezi potrošnikov Slovenije, nevladni potrošniški organizaciji, ki je aktivna tako v Sloveniji kot mednarodno, iščemo PRovca, ki bo zapolnil vrzel v naši ekipi.

Tvoje delo bo pestro: upravljanje družbenih omrežij, delo z mediji in drugimi ciljnimi javnostmi, sodelovanje pri domačih in mednarodnih projektih, priložnost sodelovanja in spoznavanja različnih deležnikov in odločevalcev na nacionalni in mednarodni ravni.

Kaj nudimo? Strokovno ekipo, možnost dela na številnih področjih, ki so odlična popotnica za osebni in profesionalni razvoj.

Če se prepoznaš v opisu in imaš 2. bolonjsko stopnjo ali VII. stopnjo izobrazbe družboslovne ali ekonomske smeri, obvladaš delo z osebnim računalnikom (MS Office), nam pošlji svojo ponudbo z življenjepisom najpozneje do 30. 9. 2019 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., s pripisom `Iščemo novega sodelavca!´. Delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj.

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas enega leta (poskusna doba 3 mesece) s ciljem zaposlitve za nedoločen čas. Prijave bodo obravnavane zaupno.

Sveže e-novice ZPS, vsak teden

Naročite se na naše tedenske e-novice. Sproti spremljajte aktualne teste, koristne potrošniške nasvete in druge novosti. Od prejema e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Umik in odpoklic izdelkov

Več