Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Aktualno
Aktualno
26. januar 2017

Pri nas štejete le vi, potrošniki. Zato bo ZPS vedno, ne glede na ovire, ki so posledica našega neodvisnega delovanja, odločno zastopala samo vaše interese – interese potrošnikov. Z delom bomo nadaljevali, dokler nas boste podpirali.

Še niste člani ZPS? Vabljeni vas v našo družbo!
Skupaj z vami so naši argumenti glasnejši, naša organizacija močnejša in člani deležni še več članskih ugodnosti. Še glasnejšega zagovornika vaših potrošniških pravic, še več testov, še več tržnih pregledov…

Pri nas ni Ne prejemamo Ne prejemamo
OGLASOV SPONZORSKIH SREDSTEV DONACIJ PRAVNIH OSEB

Za podrobnejše informacije o članskih ugodnosti, ki ste jih lahko deležni, si oglejte predstavitev članskih ugodnosti.

POSEBNA UGODNOST ZA NOVE ČLANE PO TEJ PONUDBI:
+ 1 dodaten mesec brezplačnega članstva
+ 1 izvod tiskane revije ZPStest januar-2017 brezplačno!

Vaše članstvo bo tako aktivno polnih 12 mesecev, nakar ga bomo brezplačno podaljšali za 1 dodaten mesec. Vsi novi člani po tej ponudbi, ne glede na izbrani članski paket, pa prejmejo tudi tiskan izvod revije ZPStest 1/2017.

DA, želim prejeti nezavezujočo ponudbo za članstvo v ZPS

Pošljite mi ponudbo za (označite želen paket):(*)

Invalid Input

Paket ZPS: letna članarina 59,40 €

Paket INTERNET: letna članarina 51,40 €

Vse cene vključujejo DDV

Ime(*)
Nepravilen vnos

Priimek(*)
Nepravilen vnos

Ulica in hišna številka(*)
Nepravilen vnos

Poštna številka(*)
Nepravilen vnos

Pošta(*)
Nepravilen vnos

Elektronski naslov(*)
Nepravilen vnos

Prosimo, vpišite veljaven elektronski naslov, saj boste z njim dostopali do članskih vsebin na spletu.

Telefonska številka(*)
Invalid Input

*Na osnovi posredovanega interesa in osebnih podatkov boste prejeli predračun/ponudbo za članstvo v ZPS za obdobje 1.2. – 31.1. 2018. Po plačilu članskega prispevka bomo vaše članstvo aktivirali v roku 5 delovnih dni. Ta posebna ponudba velja do 28. 2. 2017 in sicer za nove člane Zveze potrošnikov Slovenije in samo za fizične osebe. Posebno ponudbo je možno uveljavljati zgolj enkrat-ob prvi včlanitvi. Vse navedene cene so z DDV in vključujejo stroške dostave tiskane izdaje revije ZPStest (del ponudbe članskega paketa ZPS). Z vašim naročilom (do preklica, vendar najmanj za leto dni), boste postali podporni član ZPS.  Za tovrstne pogodbe Zakon o varstvu potrošnikov (43. člen) ne določa pravice do odstopa od pogodbe v 14-dnevnem roku od sklenitve pogodbe. Vaše članstvo se sklepa za obdobje 12 mesecev (in po tej posebni ponudbi dodatno - do konca leta 2016 brezplačno) ter se avtomatično podaljšuje za enoletno obdobje pod pogoji, ki veljajo v času podaljšanja, vse do vašega preklica. Preklic članstva nam lahko sporočite pred potekom vsakokratnega enoletnega obdobja v pisni obliki, poslana po pošti ali elektronski pošti. Osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do113/2005). Z naročilom član dovoljuje, da ZPS, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana in MIPOR, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana, navedene osebne podatke obdelujeta, uporabljata za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje in statistično obdelavo. Navedene osebne podatke lahko ZPS in MIPOR hranita in obdelujeta neomejeno oz. do vašega pisnega preklica. Splošni pogoji so objavljeni na www.zps.si.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA