Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Stvarna napaka
Stvarna napaka
15. januar 2018

Svetovalna pisarna ZPS bo odprla svoja vrata vsem, ki imate težave pri uveljavljanju stvarne napake.

"Ste naročili pisalno mizo, pa v paketu ni bilo vseh sestavnih delov? Vaša nova vodoodporna jakna sploh ni vodoodporna?"
"Po meri narejene zavese so prekratke, čeprav ste prodajalcu posredovali povsem pravilne dimenzije?"
"Pokvaril se vam je 14 dni star tiskalnik. Poklicali ste v trgovino, kjer so vam zagotovili, da vas pokličejo nazaj z nadaljnjimi navodili. Povratnega klica pa ni in ni bilo. Pokvarjeni tiskalnik ste odnesli v trgovino, kjer ste ga kupili, a tudi po enem mesecu se ni zgodilo še nič." 
….

Svetovalna pisarna ZPS bo odprla svoja vrata

v četrtek, 18. januarja 2018, med 10. in 12. uro, ter med 13. in 15. uro. 

Svetovanje ob dnevu odprtih vrat bo brezplačno za vse, število udeležencev pa omejeno, zato je prijava obvezna!

Prijavite se lahko prek povezave ali na telefonski števili 01 474 06 08 do 17. januarja 2018. Prijave bomo sprejemali do zasedbe razpoložljivih mest.
Svetovanje bo potekalo v okviru izvajanja programa javne službe obveščanja in izobraževanja potrošnikov, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vljudno vabljeni.

{rsform 73}

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA