Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Stanovanje, upravljanje

Vlada je 13. 5. 2020 po pozivih ZPS, Združenja etažnih lastnikov in Združenja upravnikov nepremičnin končno ukinila obvezno razkuževanje z Odlokom o prenehanju veljavnosti Odloka o obveznem razkuževanju večstanovanjskih stavb. Hkrati je vsem upravnikom večstanovanjskih stavb naložila, da zagotovijo redno čiščenje skupnih prostorov večstanovanjskih stavb. Priporočila v zvezi s tem pripravlja Nacionalni inštitut za javno zdravje, ki jih bo tudi objavil na svoji spletni strani. 

Veseli nas, da je vlada odpravila ukrep, ki je za etažne lastnike pomenil dodaten strošek, poleg tega pa je bila vprašljiva sama smiselnost tega ukrepa.

 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA