Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Splet, katalogi, prodaja na domu

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom odsvetuje nakup izdelka Detoxic na spletni strani http://slovenia.detoxic.net/#init .

Izdelek je predstavljen na zavajajoč način, z nedovoljenimi zdravstvenimi trditvami, saj ga predstavljajo kot zdravilo. Izdelek ustreza definiciji prehranskega dopolnila, le-teh pa ni dovoljeno predstavljati z učinki zdravljenja.

Spletna stran gostuje na strežniku, ki je v ZDA, spletna domena je bila registrirana pri podjetju, ki ima sedež v Rusiji.

Ponudnika izdelka ni možno identificirati, zato Zdravstveni inšpektorat RS nima možnosti ukrepanja. Glede na to, da ponudnik ni iz EU tudi nimate pravic, ki veljajo pri prodaji prek spleta v EU.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA