Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Garancija
Garancija
01. avgust 2019

Podrobneje smo se posvetili dejavniku, ki ga pred odločitvijo o nakupu novega vozila najverjetneje ne upoštevamo dovolj. Preverili smo, kakšne garancije oziroma jamstva ponujajo proizvajalci vozil slovenskim potrošnikom, pri tem pa smo izbrali prvih deset najbolj prodajanih znamk osebnih vozil pri nas v lanskem letu (Citroën, Dacia, Fiat, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, Škoda,VW). Čeprav problematika ni nova, številni potrošniki še vedno niso prepričani, ali morajo v času garancije avto servisirati na uradnem pooblaščenem servisu ali ne. Preverili smo, kaj v zvezi s tem v svojih garancijskih pogojih navajajo proizvajalci.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA