Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

14. marec 2017

V hitrem sistemu obveščanja za ne varna živila in krmo na skupnem evropskem trgu RASFF so objavljeni proteini, ki so (bili) na voljo tudi v Sloveniji.

Podatki o živilu
Živilo: ZV Whey Protein 80, proteini iz sirotke
Prodajalec: Zipvit Ltd, Velika Britanija, www.zipvitsport.co.uk
Lot: vsi loti
Rok uporabe: vsi roki uporabe
Neto teža: 500 g

Vzrok odpoklica
Spletni prodajalec je objavil odpoklic zaradi prisotnosti nedeklariranega alergena mlečne beljakovine v proteinih iz sirotke. Živilo je bilo dobavljeno nekaterim fizičnim osebam v Sloveniji, ki jih je spletni prodajalec sam že kontaktiral in obvestil o odpoklicu.

ZPS svetuje
V primeru, da imate to živilo doma in ste občutljivi na mlečne beljakovine, ga ne zaužijte. Lahko ga vrnete prodajalcu, upravičeni ste do povrnitve kupnine. Živilo je za potrošnike, ki niso preobčutljivi na mlečne beljakovine, varno.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA