Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

06. februar 2017

Podjetje Spar je objavilo odpoklic dveh namazov iz čičerike.

Podatki o živilih
Tržni imeni:

  • Humus Curry mango
    Lot – rok uporabe: 14.2.2017

  • Humus Natur
    Lot – rok uporabe: 16.2.2017

Blagovna znamka: Spar Veggi by Neni
Proizvajalec: Neni am Tisch, Hermann-Gebauer-Straße 24, 1220 Dunaj, Avstrija
Distributer: Spar Slovenija d.o.o., Letališka c. 26, 1000 Ljubljana
Pakiranje: 125 g

Vzrok odpoklica
Odpoklic je za namaza objavljen zaradi suma na prisotnost tujkov v namazu. Več informacij je na voljo pri distributerju, telefonski številki 01 5844 637 in 01 5844 577 ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

ZPS svetuje
V primeru, da imate katerega izmed teh namazov doma, ga ne zaužijte. Lahko ga vrnete v trgovino, kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine.

Fotografiji: UVHVVR

Ko ste ravno pri koncu brezplačno dostopnega članka …
Zveza potrošnikov Slovenije je nevladna organizacija – društvo – in se financira iz članskih prispevkov svojih članov, donacij fizičnih oseb in donacij dela dohodnine. Ker smo prepričani, da je naše delovanje in informiranje pomembno, tudi za zaščito vaših potrošniških interesov in pravic, vas prosimo, da nas pri našem delu podprete:

gdohodnina2 gclan2 gnakazilo2

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA