Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Hrana in pijača

Tržni pregled sladkovodnih ribogojnic

Ribe imajo v naši prehrani pomembno vlogo, saj so vir dobro prebavljivih in izkoristljivih beljakovin, esencialnih maščobnih kislin, vitaminov i... 

Test predpakiranih mesnih pripravkov – ...

Od sosedov že prijetno diši in sončni vikendi kar vabijo k druženju ob slastnih dobrotah z žara. Poleg zelenjave in različnih solat, ki na pi... 

Kaviar iz rdečih paprik - Tržni pregled ...

Na bogato obloženi mizi vsake vrtne zabave ali piknika ne sme manjkati ajvar. Znamenita priloga izvira z bližnjega juga, a je v naših kuhinjah p... 

Test tunine v oljčnem olju

Brez potvorb, a ne vedno kakovostna. Na tokratni test smo uvrstili 12 vzorcev tunine v konzervi, deset v oljčnem in dva v ekstra deviškem oljčne... 

Test predpakiranih skut

Še zdaleč ni vseeno, katero skuto izberete!  

Tržni pregled vložene rdeče pese

Pesi pripisujejo številne zdravilne učinke in jo opisujejo kot `superživilo´, zaradi sladkastega okusa je priljubljena tudi pri otrocih. Najve... 

Tržni pregled pripravkov iz kokosa in vode

Mlajše generacije za popestritev jedilnika večkrat posežejo po različnih eksotičnih izdelkih, ki so bili našim dedkom in babicam še popolnom... 

Kakovost živil 11. februar 2020
Test dolgozrnatega riža

Riž je vsestransko uporabno živilo, z njim hitro in preprosto pripravimo sladice, rižote, priloge, pa tudi eksotične jedi tujih kuhinj. Na trgo... 

Kakovost živil 21. november 2019
Test cvetličnega medu

Med je Slovencem v ponos – z razlogom. Čebelarstvo ima pri nas dolgo tradicijo, domačim čebelarjem zaupamo tudi potrošniki, saj po podatkih n... 

Rastlinski napitki namesto mleka - Tržni ...

Vse več potrošnikov se zaradi različnih razlogov – zdravstvenih, etičnih in okoljevarstvenih – odloča za alternativne načine prehranjevan... 

Riž - katerega izbrati?

Brušeni, nebrušeni, dolgozrnati, "parboiled", divji, bio ..., seveda govorimo o rižu. In kateri naj ima pri zdravem prehranjevanju prednost? 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA