Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

19. september 2017

Pasteriziranje, zamrzovanje, sušenje, vlaganje: možnosti je veliko, kateri način pa je primeren za določeno vrsto sadje in zelenjave? Kaj pa cena - se sploh izplača, ali bomo vkuhavali in zamrzovali predvsem za lastno veselje in kulinarične užitke? Ali veste, da z nepravilno pripravo lahko uničimo tudi do 70 odstotkov hranilnih snovi? 

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA