Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Pohištvo in oprema

Prenosne ogrevalne naprave so daleč od tega, da bi bile energijsko varčne, a v prehodnih obdobjih, ko se še ne splača zagnati centralnega ogrevalnega sistema, pridejo še kako prav. Prav tako v počitniški hiši ali konec poletja v prikolici na morju, ko so noči že precej hladne. Predstavljamo tri najpogostejše tipe: električni oljni radiatorji, konvekcijski radiatorji in električni grelniki ali kaloriferji, kot jih običajno poimenujemo - njihove dobre in slabe strani. Dodali smo še rezultate testa: na mednarodnem testu smo preizkusili 17 različnih naprav, štiri lahko kupite v Sloveniji, ena izmed teh pa testa ni opravila. Preverite pred nakupom!

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,48 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA