Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Pohištvo in oprema
Pohištvo in oprema
26. april 2016

Pospešen razvoj akumulatorskih baterij omogoča pogon vse večjih in močnejših strojev in, kot kaže, so sedaj na vrsti tudi kosilnice. Če so še na lanskem testiranju akumulatorski modeli kosilnic zgolj pokukali na trg, so letos nastopili samozavestno in ponosno. Najboljša kosilnica na testu je bila akumulatorska. V primerjalniku še obsežnejši rezultati kot v reviji ZPStest, na voljo so rezultati za 121 preizkušenih kosilnic, 46 od tega jih lahko kupite tudi pri nas, v cenovnem razredu med približno 100 in 800 evri. Med testiranimi modeli letos ni bilo slabih izdelkov in so skupne testne ocene precej dobre in vendar so med kosilnicami nekatere razlike, ki poleg cene vplivajo na izbiro posameznega modela. Preizkus varnosti in trajnosti modelom ni delal preglavic in vse kosilnice bomo lahko več let uporabljali brez težav.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA