Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Pohištvo in oprema
Pohištvo in oprema
23. marec 2016

Volna? Sintetika? Kokos? Kaj pa bombaž? S tekstilom oblagamo tla v stanovanjih, poslovnih prostorih, hotelih. Tekstilne obloge niso priljubljene le zaradi estetskega učinka, ampak tudi zaradi svojih lastnosti in udobja, ki ga zagotavljajo: hoja je tiha in mehka, tla delujejo toplo in dušijo zvok v prostoru. Na trgu so različni tipi in vrste oblog, nekatere so mehkejše, druge je lažje čistiti, velike razlike so tudi v trpežnosti materialov. Izbira je težka, za odločitev pa je treba poznati lastnosti materialov, da bomo izbrali primerno tekstilno talno oblogo, ki bo ustrezala namenu uporabe. Kaj je torej dobro vedeti, preden se odločimo za nakup? Preberite!

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA