Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Pohištvo in oprema
Pohištvo in oprema
07. oktober 2015

Nakup sodobnih sijalk ni preprost. Pred nakupom je treba poznati več tehničnih podatkov, ob višjih cenah pa so tudi pomote precej dražje. Nič čudno ni, da so šle navadne žarnice z žarilno nitko `v zgodovino´, saj so s svojo potratnostjo (žarnica le 5 odstotkov električne energije pretvori v želeno obliko – svetlobo) povsem v nasprotju s sodobnimi pojmi ekologije in varčevanja. Katere sijalke imajo najdaljšo življensko dobo in kakšen je skupni strošek sijalke? Kakšne so razlike med posameznimi vrstami sijalk? Kaj je potrebno preveriti pred nakupom in kakšne so tehnične omejitve sodobnih sijalk? Preverite!

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA