Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Pohištvo in oprema
Pohištvo in oprema
12. november 2015

Tudi pri vzglavnikih je ob številnih materialih, ki so uporabljeni kot polnilo, odločitev, kaj kupiti, težka. Seveda je pomembna tudi oblika vzglavnika. Blazine izdelujejo iz različnih naravnih materialov, med najmehkejšimi so tiste iz perja, izdelujejo pa jih tudi iz svile in različnih sintetičnih materialov (poliester, poliuretanska pena, lateks). Ponudba je raznovrstna: nekaterim ustreza mehkejša, nizka blazina, drugim debelejša, trša. Izbiramo lahko med manjšimi in večjimi, kar je odvisno od naših navad in namena uporabe. Blazino lahko uporabljamo le za spanje, včasih pa tudi za podporo telesu, ko beremo ali gledamo televizijo. Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu, uporabi in vzdrževanju vzglavnika?

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA