Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Pohištvo in oprema

Baterijski ali udarni? Odšteti 250€ ali bo 100€ dovolj za dober vrtalnik? Nekateri prisegajo na baterijske, drugi vedo, da je v beton mogoče vrtati le udarno, pri čemer pa baterijski hitro odpovedo. Na naših testih ugotavljamo, da so med vrtalniki tudi takšni, ki odpovedo že pri malce daljšem delu in vse to, seveda upoštevamo pri našem ocenjevanju. Kateri vrtalnik je tokrat "pogrnil"? Globlji vpogled v rezultate in tehnične podatke za vsak vrtalnik, ki smo ga preizkusili, lahko začinite z neposredno primerjavo do petih modelov. V primerjalnku več kot 300 baterijskih in udarnih vrtalnikov in kladiv. Preverite pred nakupom!

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA