Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Kuhanje, pečenje, hlajenje
Kuhanje, pečenje, hlajenje
28. december 2018

"Do zdaj smo uporabljali vgradni hladilnik (kombinacija hladilnik z zamrzovalnikom), ki pa je popolnoma odpovedal, zato kupujem novega. V trgovinah je hladilnikov za vgradnjo razmeroma malo, izbira prostostoječih je mnogo večja. Trgovci me prepričujejo, naj raje izberem prostostoječega (tudi zanj bi se našel prostor v praznem kotu kuhinje), sam se bolj nagibam k ponovni izbiri vgradnega. Kaj mi svetujete vi?"

favicon Preverite - rezultati testa hladilnikov: na voljo so rezultati za več kot 700 preizkušenih hladilnikov, več kot 100 jih lahko kupite tudi v Sloveniji

Hladilno-zamrzovalni aparat izbiramo vedno glede na potrebe. Vgradni so manjših dimenzij, kar pomeni tudi manjšo prostornino obeh delov aparata. Odgovor je zato preprost: če vam odsluženi aparat po zmogljivosti ustreza, izberite vgradnega enakih dimenzij. Vgradni aparati so praviloma tišji, kar tudi ni nepomembno.

Če je bilo do zdaj večkrat premalo prostora za vse, kar želite hraniti v njem, poiščite večjega, prostostoječega, omaro, v kateri je stal stari aparat, pa spremenite v omaro za shranjevanje živil, posode, pripomočkov za kuhanje in podobno. Prostora v omarah ni nikoli preveč.

Avtorica: Dušica Breskvar

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA