Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Kuhanje, pečenje, hlajenje

Za marsikoga je pitje jutranje kave obvezen obred, brez katerega se bo dan slabše začel. Razmišljate o nakupu aparata? Preden pa se odpravite na lov za ustreznim pripomočkom, si obvezno preberite naš test in se seznanite z osnovnimi vrstami aparatov in njihovimi značilnostmi. Kako so se torej preizkušeno aparati izkazali na testu in kako priročni so? Na testu 85 aparatov v cenovnem razponu med približno 1500€ in 120€, 20 jih lahko kupite tudi pri nas. Najdražji ni zmagal, med preizkušenimi pa si jih je kar 17 prislužilo `zelo dobro´oceno - tudi takšni za katere boste odšteli (zmernih) 300 ali 400€.

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,40 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA