Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Dom in vrt

Sous-vide v domači kuhinji

Način priprave živil s počasnim kuhanjem v vakuumu, ki je v svetu in pri nas poznan predvsem pod francoskim nazivom "sous-vide" (pod vakuumom), ... 

Test električnih kontaktnih žarov

Na testu smo preverjali, kako prepečejo in zapečejo meso, ribe in zelenjavo ter kako preprosto je delo z njimi. Preizkusili smo 11 električnih k... 

Kuhate s paro?

Vam je všeč okus hrane, pripravljene s paro? Če imate poseben vložek, lahko "parite" kar v navadnem loncu, več jedi hkrati pa v namizni ali vg... 

Test - mikrovalovne pečice

Ali uporaba mikrovalovne pečice pokvari hrano? Kaj vpliva na ceno mikrovalovnih pečic? Zakaj potrebujemo mikrovalovno, če že imamo klasično pe... 

Test ponev z oblogo proti prijemanju

Ponve z oblogami so precej priljubljene. Tudi brez olja v njih odlično zapečemo meso in ribe, hitro in enakomerno spečemo palačinke. Jajce na o... 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA