Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Čiščenje, pomivanje
Čiščenje, pomivanje
14. december 2018

Je pomivalni stroj slabo pomil posodo? Se vam zdi, da se perilo v sušilnem stroju ni posušilo tako, kot bi se moralo? Ste na tleh ob pralnem stroju opazili lužo? Vse omenjene težave imajo najverjetneje skupni imenovalec: umazan, morda celo zamašen filter.

Redno čiščenje (ali menjava) filtrov je ključnega pomena za delovanje številnih aparatov v gospodinjstvu. Kako pogosto se moramo lotiti tega opravila, je odvisno od tega, kako pogosto uporabljamo aparat, upoštevati je treba tudi priporočila proizvajalca. Pri nekaterih aparatih in napravah je postopek preprost, pri drugih zna biti nekoliko bolj zapleten. Vsekakor to opravilo pomembno vpliva na uporabniško izkušnjo, zato potrošniške organizacije pri testiranjih različnih "pomočnikov" v gospodinjstvu ocenjujemo tudi ta vidik njihove uporabe.

Vsebina le za člane ZPS

Postani član

paket INTERNET

4 x 14,10 € / leto

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA