Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Prijava
Pranje, sušenje, likanje

Preverjali smo, koliko časa traja pranje, kako dobro stroji perejo, izpirajo in ožemajo, koliko elektrike in vode porabijo, kako glasni so med delovanjem, kakšna so navodila in kako prijazni so za uporabo. Osvežen primerjalnik pralnih strojev vsebuje 845 modelov iz zadnjega testa. Med njimi je 73 modelov na voljo tudi na slovenskem trgu. Na letošnjem testu tudi ožji in krajši stroji - perejo kaj slabše od njihovih večjih konkurentov? Poleg osnovnih rezultatov testa si lahko za vse stroje ogledate podrobnejše ocene in tehnične podatke, vključno z vrednostmi, izmerjenimi v neodvisnem laboratoriju. Da se boste lažje odločili za nakup, lahko izberete do pet strojev in jih med seboj neposredno primerjate. Koliko je torej treba odšteti za dober pralni stroj?

Vsebina le za člane ZPS

Kupi samo ta članek

4,50 €/članek

Hitro in enostavno plačilo s kreditno kartico ali Moneto, takojšen dostop do vsebine.

Postani član

paket INTERNET

4,28 €/mesec

Člani imajo dostop do rezultatov VSEH testov, potrošniškega pravnega svetovanja in revije ZPStest.

Več o članstvu

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA