Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Dom in vrt

Test vgradnih pečic

Nakup nove pečice pogosto spremlja skrb, kako se bo obnesla pri uporabi. Bo pečenka v novi pečici kaj bolj sočna in hkrati hrustljavo zapečena... 

Žar: Od rešetke do sodobne zunanje kuhinje

Priprava hrane na žaru je v naših krajih eden od znanilcev toplih dni, saj jo povezujemo predvsem s pikniki in z druženjem v naravi. A žar lahk... 

Posoda za mikrovalovne pečice

Kako ugotovimo ali je posoda primerna za mikrovalovno pečico? Prazno posodo položimo skupaj s kozarcem vode v pečico za eno minuto pri najvišji... 

Test opekačev kruha

Dober opekač odlikuje enakomerna porjavelost. Če si radi pogosto privoščite zlatorumeno hrustljavo popečen kruh oziroma toast, potrebujete dob... 

Naj izberem vgradni ali prostostoječi ...

"Do zdaj smo uporabljali vgradni hladilnik (kombinacija hladilnik z zamrzovalnikom), ki pa je popolnoma odpovedal, zato kupujem novega. V trgovinah... 

Melamin in živila

Melamin je ime za kemikalijo iz katere izdelujejo različne plastične izdelke, najpogosteje plastično posodo, pribor in kozarce. V zadnjih meseci... 

Vsestranski kuharski nož je `zakon´

Med vsemi najtežji, z najdebelejšim in najbolj ostrim rezilom, je vsestranski kuharski nož, imenujejo ga tudi `šefov´ nož. Kdor ga zna uporab... 

Sous-vide v domači kuhinji

Način priprave živil s počasnim kuhanjem v vakuumu, ki je v svetu in pri nas poznan predvsem pod francoskim nazivom "sous-vide" (pod vakuumom), ... 

Test električnih kontaktnih žarov

Na testu smo preverjali, kako prepečejo in zapečejo meso, ribe in zelenjavo ter kako preprosto je delo z njimi. Preizkusili smo 11 električnih k... 

Kuhate s paro?

Vam je všeč okus hrane, pripravljene s paro? Če imate poseben vložek, lahko "parite" kar v navadnem loncu, več jedi hkrati pa v namizni ali vg... 

Test ponev z oblogo proti prijemanju

Ponve z oblogami so precej priljubljene. Tudi brez olja v njih odlično zapečemo meso in ribe, hitro in enakomerno spečemo palačinke. Jajce na o... 

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA