Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

Brošure in zloženke
Brošure in zloženke
22. oktober 2007

Električni aparati, ki jih uporabljamo doma, so lahko nevarni, saj so poškodbe, ki jih povzroči elektrika, hude ali celo usodne. Predpisi zahtevajo, da morajo biti vsi izdelki na trgu varni, a izkušnje kažejo, da so nesreče s električnimi aparati pogoste.

Električni aparati, ki jih uporabljamo doma, so lahko nevarni, saj so poškodbe, ki jih povzroči elektrika, hude ali celo usodne. Predpisi zahtevajo, da morajo biti vsi izdelki na trgu varni, a izkušnje kažejo, da so nesreče s električnimi aparati pogoste. Aparate smo razdelili v skupine po njihovih uporabnih značilnostih, dodali pa smo tudi nasvete, kaj storiti oziroma kako ravnati, da bi se izognili nevarnostim. Svetujemo in priporočamo večjo pozornost tako pri kupovanju kot pri uporabi električnih izdelkov.

Leto izdaje: 2007.

Oglejte si brošuro.

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA