Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
03. september 2019

Ste se že pridružili naši kampanji skupinskega nakupa kaminskih peči na pelete? Če se še niste, brez skrbi, ničesar še niste zamudili. Na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si lahko še vedno oddate brezplačno in nezavezujočo prijavo. Tisti, ki ste pohiteli in prijavo že oddali, boste v prihodnjih dneh po elektronski pošti prejeli ponudbo.

V kampanji skupinskega nakupa lahko sodelujete vsi potrošniki, ki želite na območju Republike Slovenije namestiti kaminsko peč na pelete, tudi če niste člani Zveze potrošnikov Slovenije. Od 5. avgusta, ko smo začeli zbirati prijave, se vas je kampanji pridružilo že več kot 500. Vaš odziv tudi tokrat kaže, da si tovrstnih kampanj želite in da nam zaupate. V okviru skupinskega nakupa vam bomo omogočili ugoden nakup kakovostnih kaminskih peči na pelete, ki so bile na neodvisnem primerjalnem testu potrošniških organizacij dobro ocenjene.

Sodobne toplozračne kaminske peči na pelete, ki za ogrevanje izkoriščajo sevanje in kroženje zraka, so energijsko učinkovite, prijazne do okolja, omogočajo cenovno ugodno ogrevanje, v prostoru, kjer stojijo, pa zagotavljajo prijetno in domače vzdušje.

Kateri modeli in po kakšni ceni bodo na voljo v okviru skupinskega nakupa, vam v tem trenutku še ne moremo povedati. Vsekakor si v pogajanjih s ponudniki, ki so izkazali interes za sodelovanje v naši kampanji, prizadevamo doseči čim boljše pogoje nakupa in čim bolj kakovostno storitev, vključno s strokovno (osnovno) montažo.

O ugodnem nakupu na testu ZPS dobro ocenjenih kaminskih peči na pelete obvestite tudi prijatelje in znance.

Prijavo oddajte čim prej
Brezplačno in nezavezujočo prijavo oddajte čim prej, najpozneje pa do 15. oktobra, in sicer na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Prijava vas seveda ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in s tem pravice do nakupa kaminske peči po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa. Šele ko boste prejeli ponudbo, se boste odločili, ali boste kaminsko peč kupili ali ne. Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste prejeli skupaj s ponudbo. Skupinski nakup je spletna kampanja in vsa komunikacija poteka (predvsem) po elektronski pošti, zato svetujemo, da občasno preverite zavihka "vsiljena pošta" (spam) in "promocije".

Trije dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu
1 V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste toplozračne kaminske peči na pelete, ki so dosegle dovolj visoko oceno na neodvisnem primerjalnem testu ZPS.

2 Sodelovanje v skupinskem nakupu z ZPS je preprosto, nezavezujoče in brezplačno.

3 Za vas bomo v pogajanjih s ponudniki kaminskih peči na pelete poskušali doseči čim boljšo ponudbo.

Za več informacij ali pomoč pri izvedbi nakupa nas lahko pokličete vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8. in 17. uro, na telefonsko številko (01) 432 12 97 ali nam pišete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (v sporočilu navedite evidenčno številke vaše prijave).

Datum, ki ga ne smete spregledati – 15. oktober 2019
Predvideni rok, do katerega boste lahko kaminsko peč kupili po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku, je 15. oktober. Na voljo bo omejena količina kaminskih peči.

clear2 0Avtorica: Barbra Primc

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA