Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
03. september 2019

Potem ko smo konec aprila uspešno zaključili kampanjo skupinskega nakupa klimatskih naprav, ki se ji je pridružilo več kot 6300 potrošnikov, že pripravljamo novo – v začetku avgusta bomo namreč začeli kampanjo skupinskega nakupa kaminskih peči na pelete. V teh vročih poletnih dneh (in nočeh) je ogrevanje sicer verjetno zadnja stvar, ki vam pride na misel, a če nameravate zamenjati, posodobiti ali dopolniti ogrevalni sistem, je zdaj pravi čas za razmislek in načrtovanje sprememb.

Potrošnikom bomo v okviru skupinskega nakupa omogočili ugoden nakup kakovostnih in na neodvisnem primerjalnem testu dobro ocenjenih kaminskih peči na pelete. Kateri modeli bodo na voljo in po kakšni ceni, bomo sodelujoče v skupinskem nakupu obvestili v ponudbi, ki jo bodo prejeli v začetku septembra. Že zdaj pa vam lahko zagotovimo, da si prizadevamo doseči čim boljše pogoje nakupa in čim bolj kakovostno storitev, vključno s strokovno montažo, ki je nujna za učinkovito in okolju prijazno delovanje kaminske peči.

Sama prijava na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si vas še ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa kaminske peči po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

Prijave začnemo zbirati v začetku avgusta
Člane ZPS in tudi vse druge potrošnike, ki bi se radi pridružili skupinskemu nakupu kaminskih peči na pelete, vabimo, da na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si oddate brezplačno in nezavezujočo prijavo. Skupinski nakup bo potekal kot spletna kampanja, vsa komunikacija bo potekala (predvsem) po elektronski pošti, zato občasen pogled v zavihka "vsiljena pošta" (spam) in "promocije" ne bo odveč.

Prijava na spletni strani vas seveda še ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa kaminske peči po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa. Torej – šele ko boste po elektronski pošti prejeli ponudbo, predvidoma v začetku septembra, se boste odločili, ali boste kaminsko peč kupili ali ne.

Nakup naprave boste opravili neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa, s katerim bo ZPS določila za potrošnike čim bolj ugodne pogoje. Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste skupaj s ponudbo izbranih kaminskih peči prejeli v začetku septembra na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi v kampanjo na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Predvideni rok, do katerega boste lahko kaminsko peč kupili po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku, je 15. oktober 2019

Po opravljenem nakupu boste s ponudnikom dogovorili podrobnosti glede termina izvedbe montaže, ki se bo lahko začela že v prvi polovici septembra. Na voljo bo omejena količina kaminskih peči.

Trije dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu 
1. V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste kaminske peči na pelete, ki so dosegle dovolj visoko skupno oceno na neodvisnem primerjalnem testu ZPS.

2. Sodelovanje v skupinskem nakupu z ZPS je preprosto, nezavezujoče in brezplačno.

3. Za vas bomo v pogajanjih s ponudniki kaminskih peči na pelete poskušali doseči čim bolj ugodno ponudbo.

Zakaj ZPS organizira skupinski nakup kaminskih peči na pelete?
Skupinski nakup kaminskih peči na pelete je aktivnost, ki jo izvajamo v okviru projekta Clear 2.0. Eden izmed ciljev projekta je spodbujati uporabo obnovljivih virov v gospodinjstvih in ogrevanje s kakovostnimi lesnimi peleti je glede na naraščajoče cene fosilnih energentov eden najbolj varčnih načinov ogrevanja. Da bo tovrstno ogrevanje prijazno tudi do okolja, pa zgolj kakovostni peleti niso dovolj. Potrebujemo še kakovostno kurilno napravo z dobrim izkoristkom in ustrezno nastavljenim sistemom zgorevanja. In kaminske peči, ki jih bomo ponudili v okviru skupinskega nakupa, so preverjeno učinkovite, predvsem pa zaradi popolne avtomatizacije zgorevalnega procesa in posledično visokih izkoristkov manj onesnažujejo okolje.

Kdo lahko sodeluje

  • V kampanji skupinskega nakupa kaminskih peči na pelete lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti kaminsko peč na pelete.
  • Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS.
  • Če ste lastnik več nepremičnin, v katerih bi želeli namestiti kaminske peči, morate na spletni strani oddati ločene prijave in za vsako uporabiti drug elektronski naslov.

O ugodnem nakupu na testu ZPS dobro ocenjenih kaminskih peči na pelete obvestite tudi prijatelje in znance. skupinski nakup kaminskih peci na pelete logo

Obiščite www.SKUPINSKInakupZPS.si zdaj in si s prijavo zagotovite prejem nezavezujoče ponudbe v začetku septembra.

Avtorica: Barbra Primc

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA