Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
27. maj 2019

Na Zvezi potrošnikov Slovenije smo se letos prvič lotili skupinskega nakupa izdelka. Kampanji, ki je ena izmed aktivnosti, ki jih izvajamo v okviru projekta Clear 2.0, se je pridružilo več kot 6300 potrošnikov, pri katerih so pooblaščeni izvajalci do zdaj namestili že več kot 500 klimatskih naprav, ki smo jih ponudili v okviru skupinskega nakupa.

Kampanja je zaključena, ravno v teh dneh potekajo zadnje montaže, velik odziv pa kaže, da si potrošniki želite tovrstnih aktivnosti in predvsem, da nam zaupate, kar je za nas potrditev, da se potrošniki znamo združiti in doseči dobro ponudbo. Cena izdelka, ki je običajno zelo pomemben dejavnik, tokrat ni igrala glavne vloge – v ospredje smo namreč postavili kakovost. V okviru skupinskega nakupa smo ponudili štiri kakovostne, učinkovite, zanesljive in tudi okoljsko sprejemljive klimatske naprave, ki so na neodvisnem primerjalnem testiranju dobile oceno zelo dobro ali vsaj dobro.

test klimatskih naprav maj2019 logo

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA