Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
19. februar 2019

Več kot 5800 potrošnikov sodeluje v skupinskem nakupu klimatskih naprav, ki ga organizira Zveza potrošnikov Slovenije. Nekateri so že danes po elektronski pošti prejeli ponudbo za nakup, preostali jo bodo v prihodnjih dneh. Izbirajo lahko med štirimi kakovostnimi klimatskimi napravami, ki so bile dobro ocenjene na neodvisnem primerjalnem testu potrošniških organizacij.

ZPS je v pogajanjih izbrala spletno trgovino EnaA.com (Gambit trade, d. o. o.), ki je med vsemi zainteresiranimi ponudniki ponudila za potrošnike najbolj ugodno ceno klimatske naprave. V skupinski nakup prijavljeni potrošniki bodo za klimatsko napravo in osnovno montažo odšteli od 868 do 1069 evrov (odvisno od izbranega modela), kar je do 160 evrov ceneje od primerljivih ponudb v času izbora ponudnika.

Potrošniki lahko izbirajo med štirimi modeli klimatskih naprav
Na ZPS so k sodelovanju v skupinskem nakupu povabili vse večje ponudnike in prodajalce klimatskih naprav, ZPS pa je izbrala spletno trgovino EnaA.com in štiri klimatske naprave (dve z močjo 2,5 kW in dve z močjo 3,5 kW):

 2,5 kW 3,5 kW 
Daikin FTXM25M/RXM25M9

Daikin FTXM35/RXM35M9

Mitsubishi Electric MSZ-AP25VG/MUZ-AP25VG Mitsubishi Electric MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG 

Vse štiri klimatske naprave so bile na neodvisnem primerjalnem testu potrošniških organizacij dobro ocenjene. Rezultati so dostopni v našem primerjalniku. 

Vas je ponudba prepričala?
Potrošniki, ki želijo kupiti klimatsko napravo v okviru skupinskega nakupa, naj preprosto sledijo navodilom, ki jih prejmejo skupaj s ponudbo. Pomembno je, da ne zamudijo zadnjega roka, do katerega lahko klimatsko napravo kupijo po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku – to je 21. april 2019.

Potrošnik lahko izbira med naslednjimi načini plačila: po predračunu, s plačilnimi in kreditnimi karticami ter možnostjo obročnega ali kreditnega plačila (v vseh primerih plačila, ki niso plačilo po predračunu, naj potrošnik preveri morebitne dodatne stroške). Najpozneje v roku petih delovnih dni po prejetem plačilu bo pogodbeni izvajalec izbranega ponudnika kontaktiral potrošnika in se dogovoril za datum montaže.

Imate vprašanje? Pišite, pokličite!
Kot še poudarjajo na ZPS, bodo potrošnikom, ki so se prijavili v skupinski nakup, nudili podporo in nasvet pri izbiri klimatske naprave ustrezne moči. Za več informacij ali pomoč pri izvedbi nakupa lahko pokličejo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8. in 20. uro, na telefonsko številko 01/432 12 97 ali pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (v sporočilu je treba navesti evidenčno številke prijave).

Prijave so še mogoče!
Na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si  lahko potrošniki še vedno oddajo brezplačno in nezavezujočo prijavo. Takoj po vnosu zahtevanih podatkov se na zaslonu pokažeta ponudba skupinskega nakupa z vsemi štirimi modeli klimatskih naprav in koda ugodnosti, s katero pri izbranem ponudniku skupinskega nakupa opravijo nakup ene ali več naprav po pogojih skupinskega nakupa.

 Skupinski nakup klimatskih naprav poteka v okviru projekta CLEAR 2.0

LOGO CLEAR IN EU-TA JE PRAVI

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA