Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
09. januar 2019

Na Zvezi potrošnikov Slovenije začenjamo skupinski nakup klimatskih naprav, s katerim želimo potrošnikom ponuditi možnost nakupa na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij testiranih klimatskih naprav po čimbolj ugodnih pogojih. V prvi fazi zbiramo prijave zainteresiranih potrošnikov, drugi polovici februarja pa bomo predstavili izbranega ponudnika in modele, ki bodo na voljo v skupinskem nakupu.

V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na testu potrošniških organizacij. Kot poudarjamo na ZPS, ponudba zato ne bo vključevala cenenih modelov – a zainteresiranim potrošnikom bodo v skupinskem nakupu po ugodni ceni na voljo visoko učinkovite in kakovostne klimatske naprave, s katerimi bodo stanovanje brez pretiranih stroškov poleti hladili, v prehodnih obdobjih, predvsem jeseni, pa greli.

Na ZPS bomo med ponudniki klimatskih naprav izbrali tistega, ki bo glede na merila ponudil največ za potrošnika, predvsem pa čim bolj ugodno ceno, ki vključuje strokovno izvedeno osnovno montažo kjer koli v Sloveniji. "Uspeh naše kampanje je odvisen od interesa potrošnikov in ustreznega odziva ponudnikov. Mi, na ZPS, pa se bomo potrudili, da bomo za potrošnike dosegli kar najboljše pogoje. Verjamemo, da bomo tudi tokrat uspešni," je ob začetku zbiranja nezavezujočih prijav poudarila Breda Kutin, predsednica ZPS.

Nezavezujoče prijave zainteresiranih potrošnikov zbiramo na spletni strani 
www.SKUPINSKInakupZPS.si
Možnost nakupa in prve montaže načrtujemo že konec februarja 2019.

Štirje dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu klimatskih naprav ZPS:

1. Prijava k sodelovanju je preprosta, nezavezujoča in brezplačna za vse potrošnike.
2. V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na neodvisnem mednarodnem primerjalnem testu potrošniških organizacij.
3. Nakup naprave vključuje strokovno namestitev (montažo) s pooblaščenimi izvajalci.
4. ZPS nudi vsem sodelujočim strokovne nasvete o izbiri in namestitvi v skupinskem nakupu ponujenih klimatskih naprav.

Kdo lahko sodeluje?
V kampanji skupinskega nakupa klimatskih naprav lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti klimatsko napravo. Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS, le prijavo morajo oddati na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si. Prijava na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si potrošnike ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa klimatske naprave po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

postopek

Zakaj kupiti zdaj, ko zunaj pritiska mraz?
Prvič zato, ker so cene zdaj ugodnejše, poleg tega lahko odločitev za nakup zunaj sezone občutno skrajša čas dobave in montaže.
Drugič pa zato, ker v marsikaterem gospodinjstvu klimatsko napravo uporabljajo tudi za (d)ogrevanje prostorov, predvsem v prehodnih obdobjih.

Več informacij, vključno z odgovori na pogosta vprašanja, najdete na www.SKUPINSKInakupZPS.si!

Predstavitev s tiskovne konference:

 

LOGO CLEAR IN EU-TA JE PRAVI
Skupinski nakup klimatskih naprav bo izveden v okviru projekta Clear 2.0.

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA