Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
11. januar 2019

Ta teden smo naznanili začetek kampanje za skupinski nakup klimatskih naprav. Se sprašujete, zakaj se tega lotevamo prav zdaj, ko zunaj pritiska mraz? Prvič zato, ker so cene zdaj ugodnejše, poleg tega lahko odločitev za nakup zunaj sezone občutno skrajša čas dobave in montaže. Drugič pa zato, ker v marsikaterem gospodinjstvu klimatsko napravo uporabljajo tudi za (d)ogrevanje prostorov, predvsem v prehodnih obdobjih.

Zveza potrošnikov Slovenije bo v okviru skupinskega nakupa omogočila potrošnikom ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjenih klimatskih naprav. To pomeni, da boste lahko z izbrano napravo poleti učinkovito hladili bivalne prostore, v prehodnih obdobjih oziroma pozimi pa boste z isto napravo prostore prav tako učinkovito (d)ogrevali. Katere modele bomo ponudili in po kakšni ceni, bomo sodelujoče v skupinskem nakupu obvestili v ponudbi, ki jo bodo prejeli v drugi polovici februarja. Že zdaj pa vam lahko zagotovimo, da si prizadevamo doseči čim boljše pogoje nakupa in čim bolj kakovostno storitev, vključno s strokovno montažo, ki je za učinkovito delovanje klimatske naprave nujna.

O ugodnem nakupu na testu ZPS dobro ocenjenih klimatskih naprav obvestite tudi prijatelje in znance.

Oddajte prijavo zdaj!
Člane ZPS in tudi vse druge potrošnike, ki bi se radi pridružili kampanji skupinskega nakupa klimatskih naprav, vabimo, da na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si čim prej oddate brezplačno in nezavezujočo prijavo. Skupinski nakup klimatskih naprav poteka kot spletna kampanja, zato bo vsa komunikacija potekala (predvsem) po elektronski pošti. Vaš elektronski naslov potrebujemo za obveščanje o poteku in ponudbi skupinskega nakupa.

Prijava na spletni strani vas še ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa klimatske naprave po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa. Torej – šele ko boste po elektronski pošti prejeli ponudbo, v drugi polovici februarja, se boste odločili, ali boste klimatsko napravo kupili ali ne. 

Obiščite www.SKUPINSKInakupZPS.si 
zdaj in si s prijavo zagotovite prejem nezavezujoče ponudbe v drugi polovici februarja.

Nakup naprave boste opravili neposredno pri ponudniku skupinskega nakupa, s katerim bo ZPS dosegla komercialne pogoje – čim bolj ugodne za vas, potrošnike. Vse informacije o tem, kako opraviti nakup, boste skupaj s ponudbo izbranih klimatskih naprav dobili v drugi polovici februarja na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi v skupinski nakup na spletni strani  www.SKUPINSKInakupZPS.si . Skrajni rok, do katerega boste lahko klimatsko napravo kupili po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku, je 21. april 2019. Na voljo bo omejena količina klimatskih naprav.

Po opravljenem nakupu se boste s ponudnikom dogovorili za podrobnosti glede termina izvedbe montaže. Montaža klimatskih naprav v okviru skupinskega nakupa se bo lahko začela že konec februarja.

Trije dobri razlogi za sodelovanje v skupinskem nakupu klimatskih naprav
  1. V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste klimatske naprave, ki so dosegle dovolj visoko oceno na neodvisnem primerjalnem testu ZPS.
  2. Sodelovanje v skupinskem nakupu z ZPS je preprosto, nezavezujoče in brezplačno.
  3. Za vas bomo v pogajanjih s ponudniki klimatskih naprav poskušali doseči čim bolj ugodno ponudbo.

Zakaj ZPS organizira skupinski nakup klimatskih naprav?
ZPS je organizirala že dva skupinska nakupa, in sicer električne energije in zemeljskega plina. Dobavitelja elektrike in/ali plina je v obeh kampanjah skupaj zamenjalo (ali sprejelo zmagovalne tarife naše kampanje) več kot 24.000 gospodinjstev. Povprečno gospodinjstvo, ki je sodelovalo v prvem skupinskem nakupu ZPS, je v povprečju na letni ravni prihranilo 164 evrov, v drugem pa več kot 211 evrov.

Skupinski nakupi izdelkov pa so v Sloveniji novost, a partnerske potrošniške organizacije, s katerimi smo povezani tudi v projektu CLEAR 2.0, tovrstno sodelovanje med potrošniki in podjetji že dobro poznajo, saj so jih izvedle že v preteklosti, tudi v okviru projekta CLEAR 1.0.

Prijava na spletni strani
www.SKUPINSKInakupZPS.si 
vas še ne zavezuje k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa klimatske naprave po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa.

Kdo lahko sodeluje

  • V kampanji skupinskega nakupa klimatskih naprav lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije namestiti klimatsko napravo.
  • Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS. 
  • Če živite v večstanovanjski stavbi, ne bo odveč opozorilo: za namestitev klimatske naprave na skupnih delih stavbe, med katere spadata tudi fasada in streha bloka, boste potrebovali soglasje etažnih lastnikov. 
  • Če ste lastnik več nepremičnin, v katerih bi želeli namestiti klimatske naprave, morate na spletni strani oddati ločene prijave, pri vsaki pa uporabiti drug elektronski naslov.

 

postopek

LOGO CLEAR IN EU-TA JE PRAVI

Avtorica: Barbara Primc

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA