Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Za ogled prosimo naložite sodoben brskalnik ali posodobite obstoječega.

Zveza potrošnikov Slovenije

CLEAR 2.0
CLEAR 2.0
05. junij 2018

Zveza potrošnikov Slovenije na www.zps.si omogoča brezplačen dostop do primerjalnega testa KLIMATSKIH NAPRAV in brošure Kaj je dobro vedeti pred nakupom.

Potrošnike, ki bodo na podlagi testa in nasvetov izbrali na ZPS testu dobro ocenjeno klimatsko napravo, bomo tudi nagradili.

Na ZPS smo sicer pred začetkom poletja načrtovali izvedbo prvega skupinskega nakupa klimatskih naprav v Sloveniji, vendar v pogajanjih s ponudniki nismo prejeli ponudbe, ki bi ustrezala pogojem, ki smo jih za ponudnike oblikovali z namenom, da bi potrošnikom zagotovili ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjene klimatske naprave.

Na ZPS smo za vse potrošnike, ki se odločate za nakup klimatske naprave, pripravili koristne informacije, ki vam bodo omogočile informiran nakup kakovostnega izdelka. Da bi vam olajšali izbiro in odločitev, smo pripravili e-brošuro s koristnimi nasveti, od tega, kakšna naj bo moč klimatske naprave glede na prostor, zakaj je pomembna pravilna montaža zunanje in notranje enote, do tega, kdaj ogrevati s klimatsko napravo, kako poskrbeti za ustrezno vzdrževanje ipd.

favicon Brošura je brezplačno dostopna na naši spletni strani, naročite svoj e-izvod.

 Za klimatsko napravo z oceno dobro boste morali odšteti najmanj dobrega tisočaka – strošek montaže je že vključen v ceno.


Zakaj se sploh odločiti za nakup klimatske naprave
Klimatske naprave so v vročih poletnih dneh in nočeh najbolj učinkovit način hlajenja, v prehodnih obdobjih pa se izkažejo tudi kot energijsko učinkovit način ogrevanja.

Ni vsaka klimatska naprava dobra in ustrezna za vaš dom!
Pravilna izbira klimatske naprave je odvisna od velikosti prostora, njegove osončenosti, števila oken in vrat, kakovosti izolacije in polnosti prostora. Zato na ZPS svetujemo, da skrbno preberete brošuro na www.zps.si in izberete napravo, ki bo ustrezala vašemu domu.

favicon Rezultati testa klimatskih naprav: velike razlike v ceni so večinoma z razlogom.

ZPS nagrajuje kupce dobro ocenjenih klimatskih naprav
Vsi potrošniki, ki bodo med 1. junijem in 1. oktobrom 2018 kupili katerokoli klimatsko napravo, ki je na primerjalnem testu ZPS prejela oceno vsaj `dobro´ ali več (skupna ocena več kot 60), bodo prejeli darilo Zveze potrošnikov Slovenije: 2 številki revije ZPStest (nečlani), članom ZPS pa bomo brezplačno podaljšali članstvo za dva meseca.

LogoSkupni2C

Zadnje objave

Več objav

Umik in odpoklic izdelkov

Več

Ostanite obveščeni

Spremljajte novosti, članke in obvestila ZPS - prijavite se na tedenske novičke. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejema novičk se lahko kadarkoli tudi odjavite.

ČLANI ZPS VEDO VEČ

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČLANSTVA